0165 87 00 00

Roosendaal is een bruisende en bourgondische stad in het hart van West-Brabant en heeft je veel te bieden op het gebied van onderwijs, cultuur, zorg & welzijn en vrije tijd.

Roosendaal bruist

Het is dé winkelstad bij uitstek! Naast de grote ketens zijn er veel regionale speciaalzaken en boetiekjes in De Roselaar en De Passage. De Kade, Designer outlet Roosendaal, de Raadhuisstraat, de Oude- en Nieuwe markt met diverse eet- en drinkgelegenheden, al deze voorzieningen zijn optimaal bereikbaar. Is theater, muziek en recreëren in de openlucht jouw passie, dan kun je terecht bij diverse in- en outdoor evenementen. Met schouwburg De Kring, bioscoop C-Cinema, en een diversiteit aan jaarlijks terugkerende evenementen en festivals, hoef je jezelf niet te vervelen.

48 City Lofts

Ben jij een sportieveling, dan kun je in Roosendaal ook uit de voeten met een diversiteit aan sportscholen, sportverenigingen, WielerExperience, Sportpark Vierhoeven en Klimcentrum Yellow Stone. En wat denk je van recreatiepark De Stok, met o.a. Indoor Skydive, Bravo24, Escape Roosendaal, zwembad De Stok, Golfcentrum Roosendaal, Wellness Roosendaal – Fitland Thermen & Beauty, het nieuw te realiseren Playdôme en het prijswinnende restaurant Het Hooihuis.