0165 87 00 00

Disclaimer

Eigenaar en toepassing
Koninvest Vastgoed BV (KvK: 20145636) hierna te noemen “Koninvest”, verleent u hierbij toegang tot fortyeight.nl (de website) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Koninvest behoudt zich daarbij het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Door de website te bezoeken gaat u akkoord met deze disclaimer.

 

Inhoud
De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

 

Aansprakelijkheid
Hoewel Koninvest maximale zorg besteedt aan de op de website getoonde informatie, kan niet voor de juistheid en volledigheid daarvan worden ingestaan. Koninvest aanvaardt hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden is Koninvest niet aansprakelijk.

 

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende teksten, afbeeldingen, ontwerp, documenten en ander materiaal op de website liggen bij Koninvest. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Koninvest.