0165 87 00 00

Twee gebouwen, één verbindende binnentuin.

48 City Lofts

Het project “48 City Lofts” bestaat uit twee losse gebouwen met ieder een eigen karakter en ieder gelegen in een eigen straat. Twee gebouwen, verbonden door een prachtige binnentuin. Ruime appartementen aan de Brugstraat en praktisch ingerichte lofts aan de Lyceumlaan.

Instap-klaar is bij 48 City Lofts ook écht instap-klaar

Alle appartementen en lofts zijn hoogwaardig afgewerkt en beschikken o.a. over een compleet ingerichte keuken met inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, diverse laden en kasten. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel, spiegel en elektrische radiator. De wanden zijn voorzien van glasvliesbehang met witte latex, de plafonds zijn afgewerkt met structuur spuitwerk. Zelfs de vloeren van de lofts zijn voorzien van PVC-vloer met bijpassende plinten.

Duurzaam wonen

Wonen in 48 City Lofts betekent duurzaam wonen. Het wooncomplex is all-electric en wordt duurzaam, energiezuinig en volledig gasloos gebouwd, conform de technische omschrijving en afwerkstaat. De energie voor alle centrale gangen, slagboom en buitenverlichting wordt opgewekt door zonnepanelen.

De vloerverwarming en het warmwater worden verwarmd met een energiezuinige lucht-water-warmtepomp-installatie. Alle lichtbronnen in het wooncomplex zijn zeer energiezuinige LED-lichtbronnen.